Com afiliar-se


Com a soci de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona vostè accedirà directament a tots els serveis i productes del Club del Propietari. Amb una petita quota anual es beneficiarà dels serveis de tot un equip de professionals especialitzats en el món de la propietat, perquè la teva llar i el teu patrimoni immobiliari és una important inversió a protegir i a revalorar.

Afegeixi’s als més de 50.000 socis i comenci a gaudir dels nombrosos avantatges que li oferim: Informació i assessorament tècnic i jurídic gratuït per a la bona gestió de la propietat, Circulars informatives amb totes les novetats legislatives i notícies d’interès sobre el món de la propietat, etc.

Per a més informació: Avantatges pels socis

Per afiliar-se li ho posem ben fàcil:

Només cal que ens envii un mail a info@cambrapropietat.org i el nostre Departament d’Atenció al Client es posarà en contacte amb vostè. En pocs dies, rebrà tota la documentació d’alta de soci, la tarjeta que l’acredita com a tal i un pack de benvinguda, on podrà consultar tots els serveis i productes que té al seu abast.

O si ho prefereix, vingui i conegui’ns, visiti les nostres oficines de Tarragona, Tortosa o Valls i contacti amb els nostres professionals, ens encantarà rebre´l !!