Lloguer de sales

La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona disposa d’una serie de sales destinades a reunions, actes diversos, conferències, seminaris i exposicions. Aquestes sales estan a disposició de les Associacions, Entitats, Empreses Públiques i Privades, i públic en general i es troben a la Seu Social de la Cambra de la Propietat Urbana, al carrer Méndez Nuñez, 23.
Les diferents sales compten amb una capacitat de entre 20-30 persones i entre 60-70 persones. Una de les sales està preparada amb la il.luminació i expositors necessaris per acollir exposicions.

Les sales de reunions es cedeixen, també, perquè s’hi puguin trobar les comunitats de propietaris i poder debatre assumptes específics. Les sales de conferències i exposicions poden utilitzar-les totes les entitats i associacions ciutadanes que ho sol.licitin.

Aquests espais s’atorguen per facilitar i ajudar a tenir un lloc on reunir-se, en el cas d’associacions; on poder celebrar reunions de veïns, en el cas de comunitats de propietaris; o bé per donar serveis de forma puntual o temporal, tant empreses públiques com privades, com és el cas de l’Agència Tributària en època de Declaració de la Renda; per fer presentacions de llibres, donar conferències, impartir seminaris, etc.
Les sales de reunions resulten gratuïtes per les comunitats de propietaris administrades per la Cambra.
Preus especials per les comunitats de propietaris afiliades a la nostra entitat.
Per a més informació i preus podeu trucar al 977 24 29 06 o enviar un correu electrònic: info@cambrapropietat.org.