L’INCASÒL I LES CAMBRES DE LA PROPIETAT URBANA SIGNEN UN ACORD DE COL.LABORACIÓ

foto signatura conveni incasol-cambres web_0.jpg
 • LES CAMBRES DE LA PROPIETAT URBANA ES CONVERTEIXEN EN GESTORES DE FIANCES.
 • El director de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), Damià Clavet, i els presidents de les Cambres de la Propietat Urbana de

Els requisits dels contractes per llogar un habitatge a estudiants

Habitatges Estudiants.jpeg
 • Ja han passat algunes setmanes des que va començar el curs universitari, els Cicles Superiors, els post-graus, els màsters... Molts joves, i alguns de no tant, ja han afrontat un primer tram del curs acadèmic. En alguns casos, aquest inici suposa el començament d'una nova vida que s'enceta amb la recerca d'un habitatge de lloguer per a estudiants.
 • En el cas que ens ocupa, ens centrem en els joves que lloguen un pis per al curs 2017/18; un lloguer que en la majoria dels casos arribarà fins al juny o juliol de l'any vinent.

QUÈ CAL SABER SOBRE ELS HABITATGES D'ÚS TURÍSTIC (HUT)?

habitatges_us_turistic.jpg
 • Llogar un pis per a un ús turístic és una forma de guanyar-se uns diners extres, però exigeix certa dedicació i tràmits.
 • Sabeu com es fa i quins requisits legals cal complir?

El Congreso apoya desalojar a los okupas mediante juicios rápidos

CONGRES.JPG
 • La iniciativa, pactada entre PP y Ciudadanos, también insta a endurecer las penas contra la okupación de viviendas.
 • El Pleno del Congreso ha aprobado este pasado miércoles, 20 de septiembre, una moción en la que llama a incluir en el Código Penal los delitos de usurpación en el ámbito del juicio rápido, así como endurecer las penas previstas y garantizar el cumplimiento íntegro del castigo.
 • La propuesta aprobada por el Congreso llama a reformar la Ley de protección de la seguridad ciudadana, la Ley de Enjuiciamiento Civil, la Ley de Enjuiciamiento Crimi

Les Cambres de la Propietat Urbana reclamen als grups del Congrés que acordin eliminar la plusvàlua municipal

plus.jpg
 • Representants de la Confederació de Cambres de la Propietat Urbana i de les Associacions de Propietaris de Finques Urbanes s’han reunit recentment amb representants de diversos grups parlamentaris presents al Congrés dels Diputats, amb l’objectiu de reclamar-los que s’elimini la plusvàlua municipal que segons tres sentències emeses pel Tribunal Constitucional no s’ajusta a la Carta Magna.
 • El juliol passat es va demanar entrevista als següents grups parlamentaris: el PP, el PSOE, Grup Parlamentari Confederal d’Unidos Podemos-En Comú Podem-En Marea, Ciutadans, ERC, EAJ-PNB i el G

SERVEI D'ARQUITECTURA DE LA CAMBRA - REHABILITACIÓ DE FAÇANES

IMG_3112.JPG
 1. Realització de projectes i tramitació de llicències d'obres
 2. Restauració i neteja de façanes
 3. Gestió administrativa d'ajuts a la rehabilitació
 4. Qualitat del nostre servei i treballs
 5. Fi

MANTENIMENT DELS EDIFICIS I LES ITE’s

logoitvite.jpg
 • L'Agència de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'enviament de milers de cartes per tot el territori català, està informant a les Comunitats de Propietaris i a tots els propietaris d'immobles, de la obligatorietat que tenen de fer la Inspecció Tècnica dels Edificis, quan aquests tenen més de 45 anys de vida, o sigui, hagin estat construïts abans de 1972.
 • Com molta gent sap, i tothom deuria saber, la ITE es la inspecció tècnica d'edificis, que es realitza per un tècnic qualificat (arquitecte, aparellador o arquitecte tècnic), mitjançant la re

LES CAMBRES DE LA PROPIETAT URBANA DE CATALUNYA HAN ESTAT REBUDES PEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT, CARLES PUIGDEMONT

foto amb President Carles Puigdemont.jpg
 • LES CAMBRES DE LA PROPIETAT URBANA DE CATALUNYA han estat rebudes pel President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, avui dimarts, 4 de juliol, i també per la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Sra Meritxell Borrás.
 • Les Cambres de la Propietat Urbana catalanes han exposat al President els temes més importants actuals afectants a la Propietat urbana i als propietaris en general, com:
 1. l'Index de Preus de Lloguer de Cata

INTERVENCIÓN DE LAS CÁMARAS DE LA PROPIEDAD DE CATALUNYA EN CONGRESO DE LOS DIPUTADOS

19453149_1864440863882442_7705366776326689012_o.jpg

COMPARECENCIA DE LAS CÁMARAS DE LA PROPIEDAD URBANA DE CATALUNYA  EN LA COMISIÓN DE JUSTICIA  DEL CONGRESO DE LOS DIPUTADOS, CELABRADA EL MARTES 27 DE JUNIO EN MADRID,EN RELACIÓN CON LA PROPOSICIÓN DE LEY DE MODIFICACIÓN DE LA LEY 1/2000, DE 7 DE ENERO, DE ENJUICIAMIENTO CIVIL, POR LA QUE SE REGULA UN PROCEDIMIENTO ESPECÍFICO PARA GARANTIZAR LA POSESIÓN DE VIVIENDAS TITULARIDAD DE PROPIETARIOS PERSONAS FÍSICAS Y PARA ASEGURAR A LAS ENTIDADES SOCIALE

Distribuir contenido